Phone: + 387 36 318 067 ›

Naši kursevi sadrže intenzivne časove u trajanju od 60 minuta za odrasle ili 50 minuta za djecu, uključujući domaće zadaće, kako biste brzo napredovali u učenju engleskog jezika.

Za početak ćemo, zajedno s Vama, procijeniti Vaše jedinstvene potrebe i ciljeve, kao i Vaš nivo poznavanja engleskog jezika. Zatim ćemo Vam preporučiti najprikladniji kurs.

Maksimalni broj od 14 polaznika u dječjim grupama i 12 polaznika u grupama za odrasle osigurava usmjerenost na svakog polaznika.

Na kraju svakog kursa dobit ćete svoj personalizovani izvještaj. Izvještaj sadrži Vaše završne rezultate testova iz oblasti čitanja, pisanja, slušanja i govora, kao i pojedinačni komentar kojeg piše Vaš nastavnik. Pored toga, dobit ćete diplomu/certifikat našeg centra.

Za one koji traže potpuno personalizovano iskustvo učenja, individualni časovi engleskog omogućuju Vam da osmislite vlastiti kurs koji se bazira na Vašim jedinstvenim ciljevima i zahtjevima.

Ako ste organizacija kojoj je potreban potpuno prilagođen program kreiran prema Vašim potrebama, u ponudi imamo kurs engleskog jezika za preduzeća.

Pogledajte naša videa

Linkovi

facebook youtube