Phone: + 387 36 318 067 ›

Predškolski program

Naši najmlađi polaznici uživaju u zabavnom i interaktivnom programu koji gradi ljubav prema učenju i pruža osnovu za ranu pismenost na engleskom jeziku.

Naš zabavni, dvogodišnji program namjenjen predškolskom uzrastu je uzbudljiv način za male polaznike da uđu u svijet engleskog jezika. Kroz pjesmice, igre, lutkokaze i interaktivne radionice na našoj pametnoj tabli, djeca se upoznaju s glasovima, slovima i jednostavnim riječima na engleskom. Ovaj motivirajući program je savršen početak doživotne ljubavi prema učenju!

Koristeći metodu fonema, polaznici uče izgovor glasova engleskog jezika i odgovarajuća slova abecede. Glasovi se uče po određenom redoslijedu i to pomaže djeci da počnu tvoriti riječi što je prije moguće. Da biste saznali više o programu fonema koji koristimo, kliknite na link u nastavku:  https://www.jollylearning.co.uk/

Nakon godine dana, djeca mogu prepoznati glasove i riječi na engleskom i pisati slova i neke jednostavnije riječi. Do kraja druge godine polaznici mogu da komuniciraju pomoću jednostavnijih riječi, te počinju pisati jednostavnije rečenice. Ova osnova pismenosti kada se uči u ranijoj dobi kasnije pruža idealne temelje prilikom početka učenja engleskog jezika u školi.

Nastava se održava na engleskom jeziku uz povremenu upotrebu našeg jezika samo ako je to neophodno. Iznenadit ćete se kada čujete Vaše dijete kako komunicira sa svojim nastavnikom na engleskom jeziku!

U predškolski program se mogu upisati djeca od 4,5 godine do 1. razreda osnovne škole. Kako bi u potpunosti iskoristili prednosti predškolskog programa potrebno je završiti Jolly Phonics 1 (1. nivo) prije prelaska u Jolly Phonics 2 (2. nivo).

Uključuje:

  • Interaktivnu nastavu na pametnoj tabli
  • Učenje kroz pjesmu, igru i izazovne radionice
  • Zabavne domaće zadatke koji potiču učenje
  • Sve glasove i slova engleske abecede pokrivene programom kroz jednu godinu
  • Personalizovani izvještaj po završetku kursa
  • Diplomu/certifikat Engleskog Instituta na kraju kursa

Pogledajte naša videa

Linkovi

facebook youtube