Phone: + 387 36 318 067 ›

Klijenti

Sarađujemo s multinacionalnim i lokalnim poslovnim klijentima koji djeluju na različitim poljima, uključujući proizvodnju bezalkoholnih pića, vrhunskih vina, telekomunikacije, inžinjering, ljudski resursi, građevinarstvo, humanitarni rad...

Između ostalog, naši klijenti su:

logologologologologologo

Kurs engleskog jezika za preduzeća

Naš sveobuhvatni program za poslovne organizacije zadovoljava potrebe za engleskim jezikom u Vašem poslovanju, na Vašoj lokaciji.

Možemo osmisliti rješenje za nastavu engleskog jezika za Vaše preduzeće na osnovu Vaših ciljeva i jedinstvenih zahtjeva. Vaši zaposlenici mogu doći u naš centar ili mi možemo doći u Vaše poslovne prostorije.

Sadržaj kursa je osmišljen i prilagođen Vašim potrebama. Može uključivati opći engleski, poslovni i profesionalni engleski, bazirati se na učenje izgovora, te nastavu sa specijaliziranim rječnikom koji se odnosi na Vaše područje industrije. Osim privlačnog i izazovnog okruženja za učenje, također je moguće uključiti i opciju online učenja kao sastavnog dijela kursa.

Nudimo nastavu engleskog jezika na svim nivoima, od početnog do najnaprednijeg nivoa. Prethodno testiranje određuje nivo predznanja jezika i potrebe Vaših zaposlenika. Raspored nastave je fleksibilan i može se organizovati prema Vašem rasporedu. Također, postoji mogućnosti organizacije pojedinačnih časova i grupnih kurseva.

Paket program za preduzeća također može uključivati pripremu za polaganje Cambridge ispita za opšti engleski jezik (A2-C2) ili Cambridge Business English – ispita iz poslovnog jezika BEC (B1-C1). Održavanje ispita možemo organizovati u našem centru ili preporučiti alternativnu lokaciju gdje će se isti održati. 

Nastava se održava na engleskom jeziku uz povremenu upotrebu našeg jezika samo ako je to neophodno. Ovaj pristup od početka potiče komunikaciju i prevladava prepreke koje mnogi imaju pri komunikaciji na engleskom jeziku.

  • Kontaktirajte nas za dodatne informacije i razgovor o posebnim zahtjevima Vaše organizacije.

Pogledajte naša videa

Linkovi

facebook youtube